|
|
|
|
|
Vlees
Een
lekker stuk vlees, vraagt
kwaliteit. En ook nog
betaalbar! Onze leverancier
heeft ons weten te
overtuigen. Zijn runderen
en varkens komen uit deze
regio van bekende adressen.
Bovendien werken slagers
ambachtelijk aan het
eindproduct. “Zo kunnen wij
top kwaliteit vlees
garanderen.
Het vlees voor onze winkel
wordt door Augustinus in
Tiel snel diepgevroren
aangeleverd. In
tegenstelling tot invriezen,
kan ontdooien het beste
langzaam gebeuren.
De beste methode daarbij is
het ingevroren vlees op een
bord of schaal in de
koelkast laten ontdooien.
Het vleeseiwit kan dan het
vrijkomende vleessap weer
opnemen. Het vlees blijft
daardoor veel sappiger. Bij
klein vlees, zoals
karbonades en lapjes, duurt
het ontdooien 5 tot 6 uur.
|
|
|
|
|
|
|
|
Groenten & fruit |
Zuivel |
Meel van de molen |
Vlees
|
|
|
|
|
|
|
|